Over Ons

Wij zijn een gezin met 5 kinderen in de leeftijd van 14,12,8,7 en 5 jaar. Wij bieden vanuit huis opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Wij zijn geregistreerd, gediplomeerd, ervaren, liefdevol, flexibel, jong en professioneel. Wij hebben een EHBO certificaat voor kinderen en we staan ingeschreven bij Kamer van Koophandel.

Wij bieden voor- en naschoolse opvang, heledagopvang, vakantieopvang en flexibele opvang in een kinderopvang aan huis.
Wij vangen kinderen vanaf 10 weken tot 13 jaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wij zijn van 7.00 tot 19.00 open.
De locatie bevindt zich aan de rand van Rotterdam- West in de wijk Schiemond, Coolhaven, Delfshaven, Middelland, Oud Mathenesse, Nieuw Mathenesse, Bospolder, Tussendijken, Witte Dorp.

Thuis opvang

Wij vinden een gezellige, huiselijke, veilige sfeer belangrijk. De opvang biedt veiligheid en warmte en liefde en aandacht waarbinnen elk individueel kind tot zijn recht komt en zich op zijn of haar gemak voelt. Omdat het kind in een kleinschalige groep van maximaal zes kinderen per dag wordt opgevangen zal samen spelen, samen delen, samen plezier maken, ruzie maken, vrienden maken en gevoelens delen gebruikt worden ter stimulering van de persoonlijke ontwikkeling.

Tevens vinden wij het belangrijk dat uw kind zich thuis voelt bij kinderopvang aan huis Wiebeltje. U bent van harte welkom om een kijkje op ons website te nemen en of een afspraak te maken voor een kennismaking.

Samen met u staan we sterk voor uw kind!